Foodsandfeelings

Gruppeforløb

Tine Dirckinck-Holmfeld

12 ugers gruppeforløb med psykolog

Føler du dig alene i kampen mod din overspisning? Savner du nogen at tale med og spørge om hjælp, når tingene er svære? Har du svært ved at komme i gang med forløbet i appen på egen hånd? Eller er du gået i stå, selvom du virkelig gerne vil lykkes? Så kan vores gruppeforløb være vejen til at lykkes. I forløbet bliver du en del af en gruppe på 6-10 personer, som sammen bliver hjulpet godt i gang og guidet trygt gennem et forløb mod overspisning eller følelsesmæssig spisning af vores psykolog, Tine Dirckinck-Holmfeld.

2 livesessioner hver måned

Du mødes med vores psykolog og resten af gruppen 2 gange om måneden. Hver session varer en time og foregår som et videomøde. På mødet kan du få hjælp og rådgivning til dit forløb i appen, og du kan udveksle erfaringen med de andre medlemmer i gruppen. Gruppen er et dybt fortroligt rum. Intet kommer videre. Onlinemøderne optages ikke, og du deler selvfølgelig KUN det, du har mod på.

Adgang til lukket chatgruppe

Du og de øvrige medlemmer i støttegruppen får adgang til jeres egen lukkede chat i appen. Her kan I udveksle erfaringer og støtte hinanden mellem sessionerne med psykologen Vi starter nye hold løbende.

Indhold af gruppesessionerne

Session 1: Opstart af forløbet og introduktion til følelsesmæssig spisning
Session 2: Forstå din spisning og etablering af nye sunde vaner
Session 3: Sådan arbejder du med de negative/dominerende tanker om mad og spisning
Session 4: Forstå dine følelser og tanker, som opstår i forbindelse med mad og spisning
Session 5: Sådan får du få kontrollen tilbage!
Session 6: Hvad kræver det at ændre sit forhold til mad og spisning fremadrettet? Afrunding, evaluering og tak for nu

Pris

Forløbet koster 2.995,-


Foodsandfeelings-appen er en vigtig del af forløbet, og du skal derfor også være medlem i appen for at kunne gennemføre gruppeforløbet. Et medlemsskab i appen koster 99 kr./md. (ingen binding) og købes direkte i appen. Du kan downloade appen på siden her.
Køb adgang til gruppeforløbet her:
Køb adgang